Brandweer blust autobrand op Prins Bernhardstraat

Lars Schwachöfer
6 juni 2020
Vanmorgen ontstond omstreeks half tien brand in een auto op de Prins Bernhardstraat. De brandweer bluste de brand.
De bestuurster van de auto stond stil voor de verkeerslichten aan de Oranjesingel. Nadat ze enkele keren probeerde haar auto te starten nadat deze uitgevallen was, zag ze rook onder de motorkap uit komen. Zij en haar zoontje stapten uit en de vrouw alarmeerde de brandweer. Korte tijd later kwamen de vlammen uit de voorzijde van de auto.

De politie zette een deel van de weg af. De brandweer bluste de brand. Het zoontje van de vrouw kreeg van de brandweer een traumabeertje en mocht in de brandweerwagen zitten. De man van de vrouw, eigenaar van de auto, kwam fietsend met hun dochtertje naar de auto. Het dochtertje kreeg van de politie een traumabeertje en beide kinderen kregen een warme plek in de politiewagen. Een agente liet de kinderen de functies en inhoud van de politiewagen zien.

De politie bracht de vrouw en haar kinderen met een deel van de spullen uit de auto naar huis. Een berger sleepte de auto weg. De man is terug naar huis gefietst. Vermoedelijk is kortsluiting de oorzaak van de brand geweest.

Dit bericht delen:

Advertenties