Brommerrijder lichtgewond na aanrijding op Coehoornstraat

Lars Schwachöfer Zaterdag 23 Mei 2020

Vanmiddag vond omstreeks 1 uur een aanrijding plaats op de Coehoornstraat. Een brommerrijder werd aangereden door een afslaande auto.

De bestuurder van een auto wilde vanaf de Coehoornstraat afslaan de Gorisstraat in. De automobilist stopte om voorrang te verlenen aan een fietser op het fietspad. Toen hij optrok zag hij een brommerrijder op hetzelfde fietspad over het hoofd, met een botsing tot gevolg. De brommerrijder kwam bij de botsing ten val.

Ambulancepersoneel keek de brommerrijder na. Omdat hij pijnklachten had is hij ter controle per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De automobilist kon na het invullen van de schadeformulieren zijn weg vervolgen. De brommer werd door een verpleegkundige gestald. Het verkeer ondervond korte tijd hinder van het ongeval.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.