Man gewond na steekincident aan van Rosenburgweg

Lars Schwachöfer
23 mei 2020
Afgelopen nacht vond omstreeks 1 uur een steekincident plaats aan de van Rosenburgweg. Een 21-jarige man raakte gewond.
Even voor 1 uur kwam bij de politie de melding binnen dat er een steekpartij bij de parkeerplaats bij het PostNL pakketpunt aan de van Rosenburgweg plaatsgevonden had. Ter plaatse troffen zij het 21-jarige slachtoffer op het wegdek voor een auto op de op- en uitrit van de parkeerplaats aan. De agenten verleenden hulp tot de ambulance ter plaatse kwam. Het slachtoffer is met spoed per ambulance naar het Radboudumc vervoerd. De politie zette de weg af.

Agenten spraken met enkele getuigen en noteerden verklaringen. Een rechercheur van de Forensische Opsporing van de politie deed sporenonderzoek. Hij fotografeerde de plaats delict en stelde sporen veilig. Omstreeks drie uur werd het onderzoek op locatie afgerond. Nadat de auto was weggesleept door een berger werd de weg weer vrijgegeven voor verkeer.

Wat de aanleiding voor het steekincident is geweest, is nog onbekend. Het is niet bekend of het slachtoffer bij PostNL werkzaam is, of enkel op de parkeerplaats gestaan heeft. De politie kon afgelopen nacht in verband met het onderzoek geen verdere informatie over het incident geven. De woordvoerder van de politie is vanmorgen niet bereikbaar.

Dit bericht delen:

Advertenties