Brommerrijder lichtgewond na aanrijding op Energieweg

Lars Schwachöfer
19 mei 2020
Vanmiddag vond omstreeks vijf uur een aanrijding plaats op de Energieweg. Een brommerrijder werd aangereden door een automobilist.
Een brommerrijder reed vanaf de Verlengde Energieweg over het fietspad op de Energieweg. Een automobilist wilde de Energieweg oprijden vanaf de Wolfskuilseweg. Hierbij zag hij de brommerrijder over het hoofd, met een botsing tot gevolg. De brommerrijder kwam bij de botsing ten val.

De politie zette het verkeer vanaf de Bredestraat af. Verkeer werd omgeleid. Een verpleegkundige controleerde de brommerrijder. Vermoedelijk brak hij zijn schouder of sleutelbeen bij de val. Hij is ter controle en voor behandeling per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De automobilist kwam met de schrik vrij. Zijn bijrijder, en jongen, kreeg van een agente een traumabeertje.

Omstreeks kwart voor zes werd de Wolfskuilseweg richting de Energieweg weer vrijgegeven voor verkeer. De brommer is door de politie meegenomen. De agenten hielpen de automobilist met het invullen van de schadeformulieren. Hierna kon hij zijn weg vervolgen.

Dit bericht delen:

Advertenties