Drie auto's beschadigd bij botsing op Berg en Dalseweg

Lars Schwachöfer Dinsdag 19 Mei 2020
Vanmiddag vond omstreeks twee uur een aanrijding plaats op de Berg en Dalseweg. Een automobilist raakte gewond.

De bestuurder van een grijze auto verliet een parkeerplaats bij een bloemenzaak aan de Berg en Dalseweg. De bestuurder van een andere, witgekleurde auto die rechtdoor reed op de Berg en Dalseweg kon de auto, die plots voor hem de weg op draaide, niet ontwijken. De grijze auto draaide bij de botsing om en botste tegen een langs de weg geparkeerde auto.

Meerdere hulpdiensten kwamen ter plaatse. De politie zette de weg langere tijd af. De brandweer hoefde niemand uit een auto te bevrijden. Ambulancepersoneel controleerde de inzittenden van de auto's. De bestuurder van de grijze auto is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Zijn bijrijdster en de automobilist van de witte auto kwamen met de schrik vrij.

Bergers sleepten de twee auto's weg. De eigenaresse van de geparkeerde auto, die ook fors beschadigd raakte bij de botsing, kon gewoon weg rijden met haar auto. Het verkeer ondervond langere tijd hinder van het ongeval.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.