Auto uitgebrand in Dinkelstraat

Lars Schwachöfer Zondag 17 Mei 2020
Afgelopen nacht vond omstreeks half 1 een autobrand plaats in de Dinkelstraat. De auto brandde volledig uit.

Twee jongens vertelden dat zij op een scooter op de Industrieweg reden en vlammen uit de motorkap van een geparkeerde auto in de straat zagen. Ze belden direct de brandweer. De gealarmeerde brandweer was snel ter plaatse en bluste de brand, maar kon niet voorkomen dat de auto volledig uitbrandde. Waardoor de brand is ontstaan, is nog onbekend. Agenten spraken met de jongens die de brand meldden en met omwonenden. De politie kan brandstichting nog niet uitsluiten en doet verder onderzoek naar de brand.

Een agent zette de auto af met lint. De Forensische Opsporing van de politie doet op een later tijdstip sporenonderzoek in en om de auto.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.