Winkelcentrum Dukenburg organiseert WoonkamerBingoShow

Van onze partner Zaterdag 16 Mei 2020
De ondernemers van Winkelcentrum Dukenburg houden op vrijdag 22 mei een online bingoshow. De bingo is via een livestream te volgen en wordt in huiselijke kring gespeeld. Iedereen die graag een spelletje speelt en de ondernemers van winkelcentrum Dukenburg een warm hart toedraagt, kan meespelen door bingokaarten te bestellen voor de show.

De WoonkamerBingoShow werd bedacht door Rik Mentink en Koen van der Weijden, twee ondernemers die al hun omzet kwijtraakten door het coronavirus. Zij organiseren de bingoshows per regio en kopen de prijzen in bij lokale bedrijven om zo de ondernemers te ondersteunen. De editie Dukenburg op 22 mei is voor inwoners van Nijmegen en omgeving. Een enthousiaste presentator geeft dan prijzen weg van verschillende winkels uit Winkelcentrum Dukenburg.

Informatie

De bingo wordt op vrijdag 22 mei van 19.30 tot 21.00 uur gespeeld. Het is mogelijk om tijdens de bingo met andere deelnemers te kletsen via de live-chatroom. Bingokaarten zijn te koop vanaf € 5,00 per stuk of in een familiepakket van 4 bingokaarten voor € 17,50. De bingokaarten zijn te bestellen via de ticketshop

Prijzenpakket

De gelukkigen met een vol bingorijtje, bellen naar de spelhost en zijn dan live te horen voor alle andere bingospelers. Het belooft een bingoshow met hilarische verrassingen en geweldige prijzen te worden, leuk voor jong en oud. De prijzen zijn onder andere cadeaubonnen variërend van 50 tot 100 euro van Sporthuis Staal, Van Haren, Ici Paris, Van Os Tassen, Hunkemöller, Verhulst Casuals, Miss Etam, Durlinger, Only en Jeans Centre deze prijzen worden nog diverse extra prijzen verloot tijdens de ‘Lucky Number’ trekkingen.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.