Gezocht: Nieuwsspeurders, interviewkanjers en videotalenten

Van onze redactie
15 mei 2020
Ben jij onderzoekend, nieuwsgierig en vindt jouw lens de mooiste plaatjes? Dan zoeken wij jou! Ben jij de speurneus die in een klein bericht een nieuwsartikel ziet? Dan zoeken we jou!
Struinen op bijzondere en minder bijzondere locaties voor mooie foto’s. Een pakkend artikel schrijven. Bekende Nijmegenaren interviewen. Onderzoek doen naar nieuwsachtergronden en samen met je collega op pad gaan voor het laatste nieuws. Nieuws uit Nijmegen biedt het allemaal!

Het team van Nieuws uit Nijmegen bestaat uit een gevarieerde groep vrijwilligers die met veel enthousiasme hun passie voor schrijven en fotografie uitvoeren. Lezers van Nieuws uit Nijmegen zien dagelijks het laatste nieuws over evenementen, cultuur, politiek en sport uit de oudste stad van Nederland.

Wat verwachten wij van jou

Je hebt een representatief uiterlijk, bent inventief en creatief. Je bent geïnteresseerd in al het Nijmeegse nieuws en wilt jezelf graag in diverse onderwerpen verdiepen.

Je bent proactief en kunt solistisch en zelfstandig werken, je bent geen verlegen type.

Je spreekt en schrijft de Nederlandse taal goed; we verwachten geen professor maar wel enig niveau.

Beschikbaarheid

Je bent minimaal 4 uur per week beschikbaar. Deze tijd kun je naar eigen inzicht indelen. Je kunt de maandelijkse algemene vergadering, in de avonduren, bijwonen

Interesse

Schrijvers, fotografen, verslaggevers, video-interviewers die graag hun horizon willen verbreden, nieuwe mensen leren kennen en op leuke en interessante locaties willen komen: schroom niet en laat van je horen!

Doe ervaring op bij de leukste onlinekrant van Nijmegen en bel 024-322 99 22 of stuur een mail naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl voor een afspraak om kennis te maken.


Dit bericht delen:

Advertenties