Auto raakt van de Middenkampweg

Van onze redactie Donderdag 14 Mei 2020

Vanavond vond omstreeks zes uur een eenzijdig ongeval plaats aan de Middenkampweg. Een auto raakte van de weg.

De bestuurder van een auto reed met zijn inzittenden vanaf de Lagelandseweg de Middenkampweg op. In de bocht bij Timmerfabriek van Werkhoven raakte de auto van de weg. De auto reed door twee hekken en kwam voor het pand tot stilstand. Ambulancepersoneel keek de inzittenden van de auto na. Niemand raakte gewond. 

De bestuurder verklaarde aan de politie dat de remmen van zijn auto niet werkten. Hij is niet aangehouden, maar moest wel met de politie mee om een verklaring af te leggen. De bijrijders zijn door een kennis opgehaald. De afhandeling betreft een verzekeringskwestie. De politie doet verder geen uitspraken.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.