Geen gewonden bij aanrijding op Neerbosscheweg

Lars Schwachöfer Donderdag 14 Mei 2020

Vanmiddag vond omstreeks half drie een aanrijding plaats op de Neerbosscheweg. Een auto werd van de weg gedrukt door een vrachtwagen.

De bestuurster van een auto reed vanaf het Gaziantepplein de Neerbosscheweg op. Na enkele meters werd ze van de weg gedrukt door een vrachtwagen. De vrachtwagenchauffeur verklaarde aan de politie dat de auto in de dode hoek reed. De auto draaide over de weg en botste tegen een lantaarnpaal. De lantaarnpaal brak om en raakte daarbij nog net een tegemoetkomende auto op de andere weghelft.

Agenten in een onopvallende politiewagen reden achter het ongeval en zetten de weg af. Geen van de betrokkenen raakten gewond. Een rijbaan richting het Gaziantepplein werd afgezet. De drie partijen vulden de schadeformulieren in. De auto die van de weg gedrukt werd, raakte beschadigd bij de aanrijding. Een berger sleepte de auto weg. Agenten legden de lantaarnpaal in de middenberm. De lantaarnpaal wordt op een later tijdstip vervangen.

De bestuurder van de tegemoetkomende auto en de vrachtwagenchauffeur konden hun weg na het invullen van de schadeformulieren vervolgen. Omstreeks half vier werden beide rijbanen weer vrijgegeven voor verkeer.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.