Twee gewonden na aanrijding op Veemarkt

Lars Schwachöfer Maandag 11 Mei 2020

Afgelopen nacht vond omstreeks twaalf uur een aanrijding plaats op de Veemarkt. Twee auto's botsten en twee mannen raakten gewond.

De bestuurder van een auto reed over de Veemarkt richting de Waalkade. Een andere bestuurder reed met zijn auto vanaf het Joris Ivensplein de Veemarkt op. Beide bestuurders zagen elkaar te laat om een aanrijding te voorkomen. De bestuurder en een bijrijder van de auto die over de Veemarkt reed, hadden pijnklachten. Ambulancepersoneel keek de mannen na. Ze zijn beiden per ambulance naar de huisartsenpost van het CWZ vervoerd.

De bestuurder van de auto vanaf het Joris Ivenplein, een man uit Duiven, kwam met de schrik vrij. Beide auto's raakten fors beschadigd bij de aanrijding. Agenten zetten de weg af en leidden het verkeer om. Nadat een van de auto's op een parkeervak geduwd was, werd de weg omstreeks 1 uur vrijgegeven voor verkeer. Verkeer werd langs de auto's geleid. Even voor half twee sleepte een berger beide auto's weg. De man uit Duiven heeft een taxi moeten bellen om thuis te komen.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.