Twee aanhoudingen na bedreiging aan Molenweg

Lars Schwachöfer Zondag 10 Mei 2020

Vanmiddag vond omstreeks twee uur een bedreiging plaats aan de Molenweg. De politie hield op de Neerbosscheweg een van de verdachten aan.

Omstreeks twee uur werd een bewoner van de Molenweg bedreigd. Een verdachtenging er na de bedreiging vandoor. Ambulancepersoneel heeft het slachtoffer nagekeken. Niemand hoefde mee naar het ziekenhuis. De politie begon direct met een zoekactie. Omdat de verdachte gedreigd had met een mogelijk steekvoorwerp, droegen agenten zware vesten.

Op de Neerbosscheweg hielden agenten een verdachte aan. Mogelijk had hij tijdens zijn autorit het voorwerp waarmee gedreigd was uit de auto gegooid. Op de Graafseweg, ter hoogte van de Verbindingsweg, zocht een agent met een hond naar het voorwerp. De hond vond een stuk gereedschap in de berm. Of dit ook het voorwerp betreft waarmee gedreigd is, kon een woordvoerster van de politie nog niet bevestigen.

Later werd een tweede verdachte in of bij de woning aangehouden. Ook zij werd naar het politiebureau vervoerd voor verhoor. De politie doet verder onderzoek naar de toedracht en verdachten.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.