Dag van het Levenslied organiseert Online Moederdagconcert

Van onze redactie
9 mei 2020
De Dag van het Levenslied vindt traditiegetrouw plaats op Moederdag maar dit jaar kan het smartlappenfestival niet doorgaan. Zelfs bezoekjes brengen aan moeders is morgen niet vanzelfsprekend. Daarom steekt de festivalorganisatie alle moeders en levenslied-liefhebbers een hart onder de riem. Samen met Sjon en Sjakkelien organiseren ze morgen een Online Moederdagconcert tussen 16.00 en 18.00 uur.
Vanuit eigen huis of tuin kan iedereen genieten van het gratis concert, bomvol levensliedklassiekers. Bovendien worden alle moeders uit Nijmegen en omstreken toegezongen: vooraf kunnen verzoekjes worden ingestuurd. Uiteraard worden de betreffende moeders en afzenders kort genoemd. Het Moederdagconcert wordt georganiseerd in samenwerking met De Lindenberg. Het is te volgen via verschillende social media-kanalen van de Dag van het Levenslied. De links zijn te vinden op de website van De Dag van Het Levenslied.

Programma

Sjon en Sjakkelien presenteren het speciale Moederdagconcert. Zelf zingen zij naar hartenlust verzoekjes van de kijkers. Ook Keessie B en Paul Triesto treden live op in de studio. Ronnie en de Razende Ronda's, Ieke Theatralala, Nicky en Simone, Mr. Vinex en de Vinettes en het Van Binsbergen Trio zorgen voor feestelijke filmpjes. Zoals vanouds met een lach en een traan.

Verzoekjes

Verzoekjes mogen gemaild worden naar info@dedagvanhetlevenslied.nl of via een berichtje naar de Facebook-chat van De Dag van het Levenslied.

Bij de opnames worden de richtlijnen van het RIVM in acht genomen. De Dag van het Levenslied wordt georganiseerd door Stichting Moederdagproducties en vindt normaliter elk jaar plaats op Moederdag in het Valkhofpark te Nijmegen.

Dit bericht delen:

Advertenties