Politie zoekt daders beroving Molenweg

Lars Schwachöfer
2 mei 2020
Vanmiddag vond omstreeks vier uur een beroving plaats aan de Molenweg. De politie is een zoektocht naar de daders gestart.
Een man werd bij de Albert Heijn aan de Molenweg beroofd door twee mannen. De twee mannen namen de tas van het slachtoffer mee. De politie startte direct een zoektocht naar de daders. Ook werd een Burgernetbericht verzonden. Hierin wordt opgeroepen uit te kijken naar twee mannen van ongeveer 18 jaar. Een van hen was lichtgetint en droeg een grijs trainingspak met een capuchon. De ander is een donkere man, hij draagt een leren jas.

Of de daders gewapend zijn kan de politie nog niet bekend maken. Getuigen wordt verzocht contact op te nemen met de politie. Mensen die de mannen zien lopen moeten direct 112 bellen. De politie rijdt in de omgeving rond op zoek naar de mannen. Het slachtoffer is opgevangen door de politie.

Update 17.00 uur: de Burgernetactie is afgesloten. De politie heeft de mannen niet meer aangetroffen. De politie doet verder onderzoek en roept getuigen die nog niet met agenten gesproken hebben op contact op te nemen. Dit kan telefonisch via 0900-8844. Anoniem informatie doorgeven kan via Meld Misdaad Anoniem door 0800-7000 te bellen.

Dit bericht delen:

Advertenties