Vrouw gewond bij botsing op Simon Stevinstraat

Lars Schwachöfer
26 april 2020
Vanavond vond omstreeks half acht een ongeval plaats op de SImon Stevinstraat. Een vrouw raakte gewond.
Een brommerrijdster reed met haar bijrijdster op de Simon Stevinstraat richting de Paul Krugerstraat. De brommer botste ter hoogte van de Cornelis Florisstraat tegen de zijkant van een tegemoet komende auto. De vrouwen kwamen bij de botsing met de brommer ten val. Een van de vrouwen schoot door het windscherm en kwam op haar hoofd terecht. Ook raakte ze gewond aan haar hand. Een verpleegkundige keek de vrouw na. Ze is naar het ziekenhuis vervoerd voor controle en behandeling.
 
De andere vrouw raakte lichtgewond en hoefde niet naar het ziekenhuis. De inzittenden van de auto kwamen met de schrik vrij. Agenten zetten de weg korte tijd af en spraken met betrokkenen en getuigen. De spiegel en zijkant van de auto raakten beschadigd bij de aanrijding. De brommer raakte fors beschadigd.
 
Een vriend van de vrouwen heeft de brommer naar het huis van de eigenaresse gebracht. De bestuurder van de auto kon zijn weg vervolgen. De politie doet geen verder onderzoek naar de oorzaak waardoor beide tegemoet komende partijen met elkaar in botsing kwamen.

Dit bericht delen:

Advertenties