Work Ouderen voor senioren in het Rijk van Nijmegen

Van onze redactie
19 april 2020
NEC staat midden in de samenleving. Juist nu, waarin het coronavirus ons land in zijn greep houdt, zet de club zich nog meer in voor de samenleving.

Middels het platform #SamenTenStrijde, het NEC Doeboek, een bikkeljacht en vele andere initiatieven houdt NEC verbinding met haar supporters. Ditmaal organiseert de club een activiteit voor senioren uit het Rijk van Nijmegen. Want ook voor deze groep mensen geldt; valt de strijd niet altijd mee, verliest dan toch nooit de moed.

In beweging krijgen

De senioren hebben in deze onwerkelijke tijden veel minder mensen over de vloer dan gewoonlijk en doordat ze op hun kamer moeten blijven, hebben ze dagelijks veel minder beweging. Met het project Work Ouderen wil NEC Maatschappelijk de bewoners van zo veel mogelijk verzorgingstehuizen in het Rijk van Nijmegen niet alleen in beweging krijgen, maar vooral verrassen door ze een leuke, interactieve workout te bezorgen.

Geluksmoment ervaren

Tijdens deze activiteit zullen een aantal activiteitenbegeleiders aanwezig zijn om de oefeningen vorm te geven en in goede banen te leiden. Daarbij heeft supportersgroep Legio Noviomagum een prachtig spandoek gemaakt om de senioren een hart onder de riem te steken en is er muziek aanwezig. De bewoners kunnen zelf kiezen of ze meedoen met de oefeningen of liever willen toekijken. Het gaat erom dat de bewoners van de verzorgingstehuizen verrast worden en een geluksmoment ervaren.

Samen kunnen we deze crisis overwinnen. Daarbij is het prachtig om te zien dat er van zo veel verschillende kanten hulp wordt geboden. Ook NEC draagt haar steentje bij voor de senioren in onze regio. Ben of ken jij iemand die bij een verzorgingstehuis in het Rijk van Nijmegen werkt? Aarzel dan niet om van deze aanbieding gebruik te maken en hopelijk staan ze binnenkort voor de ramen van jouw verzorgingstehuis.

Aanmelden kan door een mail te sturen naar maatschappelijk@nec-nijmegen.nl. Vermeld hierbij de naam van het verzorgingstehuis en wie contactpersoon is.


Dit bericht delen:

Advertenties