Politie gealarmeerd voor man met mes op station Dukenburg

Lars Schwachöfer Jesse van den Hater / Nieuws uit Nijmegen Vrijdag 27 Maart 2020
De politie werd gisteravond omstreeks half negen gealarmeerd voor een mogelijk met een mes gewapend persoon op station Dukenburg. De man werd aangetroffen op het perron.

De politie werd gebeld omdat een man met een mes aanwezig zou zijn op station Dukenburg. Meerdere eenheden van de politie reageerden op de melding. De agenten gingen met een diensthond het perron op. Twee van de agenten droegen lexaanschilden. De man werd op perron 1 aangetroffen.

 

Agenten fouilleerden de man en zetten hem in een politiebus. Bij de man werd geen mes aangetroffen. Een woordvoerster van de politie laat weten dat de agenten een gesprek met de man gehad hebben. Daarna is hij overgedragen aan de zorg.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.