Politie zoekt getuigen van beroving op begraafplaats Jonkerbos

Van onze redactie
27 maart 2020
Gisterochtend vond omstreeks negen uur een mishandeling en beroving plaats op begraafplaats Jonkerbos aan de Winkelsteegseweg. De politie zoekt getuigen.
Een 66-jarige vrouw was omstreeks negen uur op begraafplaats Jonkerbos, toen ze plotseling meerdere keren geschopt werd door drie mannen. Daarna beroofden zij haar van haar geld. Twee daders van 16 tot 18 jaar oud gingen ervandoor op een zwarte omafiets. De politie laat weten dat de fiets aan alle kanten rammelde. Een van de twee op de fiets, een blanke jongen, droeg een witte pet en een rode sjaal. De ander, een donkergetinte jongen, droeg een zwarte muts.

Een derde dader, een blanke man met een geschatte leeftijd 22 tot 23 jaar, ging er te voet vandoor. Hij droeg een lichtblauwe spijkerbroek en een zwart, leren jasje. Alle verdachten vluchtten in de richting van de zogeheten Urnentuin gelegen aan de Weg door Jonkerbos. De vrouw lieten de drie gewond achter.

De politie is op zoek naar getuigen of mensen die meer weten over de daders, eventueel in combinatie met het signalement van de rammelende zwarte omafiets. Contact opnemen met de politie kan telefonisch via 0900-8844. Of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Vermeld hierbij het procesnummer 2020-132992.

 


Dit bericht delen:

Advertenties