Hennepkwekerij in Zwanenveld ontmanteld

Lars Schwachöfer Dinsdag 24 Maart 2020

Vanmorgen trof de politie een hennepkwekerij in een appartement aan de 91e straat van de wijk Zwanenveld. De kwekerij is ontmanteld.

De politie ging naar het appartement boven Winkelcentrum Dukenburg in verband met het vermoeden van een hennepkwekerij. Toen agenten binnenkwamen bleek het gehele appartement ingericht te zijn als kwekerij. Er stonden ongeveer 350 tot 400 hennepplanten. Voor de kwekerij was sprake van diefstal van stroom. Hierdoor was een brandgevaarlijke situatie ontstaan.

Medewerkers van een gespecialiseerd bedrijf hebben de hennepkwekerij ontmanteld en de planten vernietigd. Er zijn nog geen aanhoudingen verricht.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.