Auto vliegt uit bocht van Weijbroekweg

Lars Schwachöfer Dinsdag 24 Maart 2020
Afgelopen nacht vond omstreeks half drie een eenzijdig ongeval plaats op de Weijbroekweg. Een auto vloog uit de bocht.

De bestuurder van een auto reed uit de richting van de IJpenbroekweg over de Weijbroekweg. Ter hoogte van de Smallesteeg, net voor de afslag naar de Holtgesbroek, vloog hij uit de bocht. Hij schampte een boom en kwam tot stilstand tegen een lantaarnpaal. De lantaarnpaal brak om bij de botsing.
 
De politie was snel ter plaatse bij het ongeval. Een gealarmeerde ambulance was niet meer nodig. De bestuurder raakte niet gewond. Hij is door de politie naar het politiebureau vervoerd. Een medewerker van Ziut sloot de stroom van de lantaarnpaal af, zaagde de paal in stukken en nam deze mee. Na controle door agenten bleek dat beide voorbanden van de auto onvoldoende profiel bevatten. Een berger sleepte de auto weg. Vermoedelijk heeft de bestuurder onder invloed van alcohol gereden. De politie kon dit niet bevestigen.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reacties (1)

Geplaatst op 16-05-2020 om 11:05 door Wijsneus
Dit is niet de 1e en ook niet de laatste die deze bocht onderschat, meerdere zijn hem/haar voorgegaanReageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.