Automobilist aangehouden na kop-staartbotsing op Muntweg

Lars Schwachöfer Maandag 23 Maart 2020
Vanmiddag vond omstreeks half drie een kop-staartbotsing plaats op de Muntweg. Een automobilist is aangehouden.

Een automobilist reed op de Muntweg en botste achterop zijn voorganger, een stadsbus. Niemand raakte gewond. De auto raakte fors beschadigd. Agenten leidden het verkeer om de voertuigen. De inzittenden van de bus zijn door een andere bus opgehaald, zodat zij hun weg konden vervolgen. Bij de automobilist werd een blaastest afgenomen, waaruit bleek dat hij gedronken had. Hij verklaarde zelf enkele blikken bier gedronken te hebben.

De man is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Uit ademanalyse zal blijken hoeveel de man gedronken had. Een berger sleepte de auto weg. De stadsbus werd nagekeken door een monteur en is naar de garage gereden. Omstreeks drie uur werd de rijbaan weer vrijgegeven voor verkeer.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.