Vrouw gewond bij botsing op Groenestraat

Waldie Rutten / 112Nijmegennieuws Vrijdag 20 Maart 2020

Vanmiddag botsten omstreeks vijf uur twee auto's op de Groenestraat. Een vrouw raakte gewond.

Een auto met daarin een man, vrouw en hun kind op de Groenestraat reed richting de Muntweg, toen een andere automobilist vanaf de Wezenlaan de Muntweg op wilde rijden. Een botsing kon niet meer voorkomen worden. De vrouw raakte gewond in onder andere haar gezicht en is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Het kind reed mee naar het ziekenhuis, maar raakte niet gewond. De man en de andere automobilist kwamen met de schrik vrij.

Een berger sleepte beide voertuigen weg. Het verkeer ondervond korte tijd hinder van het ongeval. De politie sprak met beide bestuurders en getuigen en doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 0624322422. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.