Auto vliegt uit bocht van IJpenbroekweg

Lars Schwachöfer Vrijdag 20 Maart 2020

Vannacht vond omstreeks half 1 een eenzijdig ongeval plaats op de IJpenbroekweg. Een auto vloog uit de bocht.

De bestuurder van een auto reed vanaf de Neerbosscheweg richting het Takenhofplein op de IJpenbroekweg, toen hij nabij de Broekstraat uit de bocht vloog. De auto reed enkele bomen en een verkeersbord uit de grond, belandde op de kop en gleed enkele tientallen meter door. De auto kwam op de kop tot stilstand tegen een boom.

Meerdere hulpdiensten rukten uit naar het ongeval. Ambulancepersoneel controleerde de bestuurder. Hij raakte niet gewond. De brandweer zaagde twee bomen in stukken en legde deze in de berm. Een berger maakte samen met agenten het wegdek schoon en sleepte het voertuig weg. De bestuurder van de auto is met de politie meegereden. Hoe het ongeval kon gebeuren, is nog onbekend.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 0624322422. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reacties (2)

Geplaatst op 22-03-2020 om 17:47 door Eggie
dat op weg geen doden zijn gevallen snap ik niet, hier rijden ze gemiddeld 80 km per uur ik ben voor om ijpenbroekweg vol te zetten met flits palen zo om de 100 m ofzo

Geplaatst op 20-03-2020 om 15:31 door Gijs
Goede middag,

Rond half 1 s’nachten is het vaak uitgestorven op deze weg en word er veel te hard gereden. Ik woon zelf naast deze weg op de Gildekamp, vandaar dat ik dit weet. Dit is wel een aanname, wij hebben verder niks gehoord alleen komt dit regelmatig tot zeer vaak voor.

Mvg GijsReageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.