Man aangehouden na vuurwapenmelding aan Sint Annastraat

Lars Schwachöfer Donderdag 19 Maart 2020

De politie heeft vanmiddag een man aangehouden op de Sint Annastraat. De man zou een vuurwapen tot zijn beschikking hebben.

Ambulancepersoneel behandelde een patiënt in een woning, toen ze doorkregen dat de man mogelijk een vuurwapen tot zijn beschikking had. Voor hun eigen veiligheid hebben zij de woning verlaten en werd de politie gealarmeerd. Meerdere eenheden van de politie en een politiehelikopter reageerden op de melding. Agenten in kogelwerende vesten sloten de weg af. De politiehelikopter cirkelde boven de woning. De wijkagent laat weten dat ze de man naar buiten konden praten. Een inval in de woning was niet nodig.

Omdat het een vuurwapenmelding betrof, werd ook een arrestatieteam gealarmeerd , maar deze hoefde niet in actie te komen. De man werd alsnog behandeld door ambulancepersoneel en is vervolgens overgedragen aan de zorg. De wijkagent vertelt dat in de woning een op een wapen gelijkend voorwerp aangetroffen werd. De politie doet verder onderzoek.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 0624322422. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.