Gewonde bij aanrijding op Neerbosscheweg

Lars Schwachöfer Donderdag 19 Maart 2020

Vanmiddag vond omstreeks 1 uur een ongeval plaats op de Neerbosscheweg. Een man raakte gewond.

De bestuurder van een auto reed staduitwaarts over de Neerbosscheweg en wilde afslaan naar de IJpenbroekweg. De bestuurder van een busje reed vanaf de A73 de Neerbosscheweg op en botste tegen de zijkant van de afslaande auto. Meerdere hulpdiensten werden voor de aanrijding gealarmeerd omdat de bijrijder van de auto mogelijk bekneld kon zitten.

De brandweer hoefde de bijrijder niet uit de auto te helpen. Ambulancepersoneel keek de man na. Hij is ter controle per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De auto raakte fors beschadigd en kan als total-loss beschouwd worden. De bus raakte beschadigd aan de voorzijde. Een berger sleepte de auto weg. Agenten hielpen beide partijen met het invullen van de schadeformulieren. Het verkeer op de IJpenbroekweg ondervond korte tijd hinder van het ongeval.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 0624322422. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.