Brommerrijdster gewond na aanrijding op Groenestraat

Lars Schwachöfer Donderdag 19 Maart 2020

Vanmorgen vond omstreeks zeven uur een aanrijding plaats op de Groenestraat. Een brommerrijdster raakte gewond.

Een brommerrijdster reed op het fietspad op de Groenestraat en stak de Dobbelmannweg over. Hierbij werd ze aangereden door een afslaande vrachtwagen. De vrouw belandde enkele meters verderop op de weg. Haar brommer werd meerdere meters meegesleept door de vrachtwagen. Twee ambulances en een traumahelikopter werden opgeroepen voor de aanrijding. De politie zette de Dobbelmannweg af. Het slachtoffer is met onbekende verwondingen met spoed per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De traumahelikopter hoefde niet te landen.

De Verkeers Ongevallenanalyse van de politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. Hierdoor blijft de weg nog langere tijd afgesloten voor verkeer. Buslijnen 1 en 14 worden omgeleid. Een collega van de vrachtwagenchauffeur heeft de lading overgeladen in een andere vrachtwagen en naar de bestemming gebracht. Tot wanneer de weg afgesloten blijft, is nog onbekend.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 0624322422. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.