Man aangevallen aan Schependomlaan

Lars Schwachöfer Woensdag 18 Maart 2020

Vanavond is omstreeks half acht een man gewond geraakt aan de Schependomlaan. Hij werd vermoedelijk met een taser aangevallen.

De man reed met een vrouwelijke bijrijdster op zijn brommer en werd hierbij achternagezeten door een auto. De auto reed de brommer op de Schependomlaan klem. De bestuurder van de brommer en zijn bijrijdster stapten af en renden weg naar een parkeerplaats tussen enkele woningen. Daar werden ze aangevallen door de automobilist.

Een getuige zag de man bij een container liggen en hoorde hem roepen dat hij met een taser geraakt was op zijn hoofd en lichaam. Toen de dader vetrok, dreigde hij de man een volgende keer neer te schieten. Het slachtoffer verteldedat hij zijn benen niet meer kon voelen. De getuige belde de politie, die direct met meerdere eenheden uitrukte. De politie zocht in de omgeving naar de dader.

Ambulancepersoneel controleerde de man. Hij hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De politie sprak met getuigen en het slachtoffer. De recherche doet verder onderzoek. 


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 0624322422. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.