[Video] Club Goud steunt ouderen op muzikale wijze

Van onze redactie Hans de Groot Woensdag 18 Maart 2020
Club Goud organiseerde vandaag een contactloos buitenconcert bij verzorgingshuis Boszicht aan de Heemraadstraat in Brakkenstein om de ouderen daar een muzikaal hart onder de riem te steken.

Moniek van Daal, coördinator bij Club Goud: ‘Zoals iedereen op het nieuws heeft gezien, is het advies om het bezoek aan ouderen zoveel mogelijk te beperken. We mogen niet meer op bezoek bij ouderen in woonzorglocaties, maar we kunnen hen wel een serenade komen brengen buiten hun raam.’

Aan de ene kant van het gebouw trad Lisethe Lukassen, alias Zangeres Pearl, op en aan de andere kant zangeres Karlijn Nijland. Het was nog best een klus voor de zangeressen om tegen een groot gebouw aan te zingen. Op diverse balkons zwaaiden bewoners met bloemen, vlaggetjes of een theedoek mee.

 


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.