Automobilist vlucht na ongeval op Molenweg

Lars Schwachöfer Zondag 15 Maart 2020

Vanmorgen vond omstreeks negen uur een ongeval plaats op de Molenweg. De veroorzaker is gevlucht.

De bestuurder van een auto reed stadinwaarts op de Molenweg toen hij door onbekende reden op de andere weghelft en het fietspad kwam te rijden. Hij raakte een geparkeerde auto tegen de zijkant en botste frontaal tegen een daarachter geparkeerde auto. Die auto en de auto daarachter, schoven enkele meters door. De veroorzakende automobilist stapte uit zijn auto en rende weg.

Twee van de drie geparkeerde auto's en de auto van de veroorzaker kunnen als total-loss beschouwd worden. De geparkeerde auto die als eerst geraakt werd liep forse schade op. Agenten leidden het verkeer om de ongevalslocatie, spraken met getuigen en de eigenaren van de auto's en zochten naar de veroorzaker. Hij werd niet meer aangetroffen. 

Agenten onderzochten de auto van de veroorzaker. Twee bergers sleepten de vier auto's weg. De politie doet verder onderzoek naar de bestuurder en de oorzaak van het ongeval.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 0624322422. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.