Kinderrommelmarkt in Winkelcentrum Dukenburg op Koningsdag

Van onze redactie
11 maart 2020
Winkelcentrum Dukenburg organiseert ook dit jaar weer een traditionele kleedjesmarkt voor kinderen tijdens Koningsdag op maandag 27 april. Na het succes van vorig jaar willen de ondernemers de kinderen uit de wijk weer een leuke dag bieden waarop ze een centje kunnen bijverdienen door iets te doen of te verkopen in het winkelcentrum. Ook hebben diverse ondernemers verkoopkramen in het winkelcentrum staan met mooie koopjes.
Kinderen mogen onder begeleiding van volwassenen hun gebruikte spullen die dag verkopen vanaf een kleedje of meegebrachte tafel. De kinderrommelmarkt vindt plaats door het hele winkelcentrum, waar ook kramen van ondernemers staan opgesteld met speciale Koningsdag aanbiedingen. De hele dag is er volop vermaak om de kinderen tijdens de verkoopactiviteiten te plezieren maar waar ook ouders van kunnen genieten.

Informatie

Vanaf 08.00 uur start de opbouw van de kleedjesmarkt op het plein bij Lunchroom Jan. Daar krijgen de aangemelde deelnemers van de organisatoren een plek toegewezen waar vandaan zij hun gebruikte spullen kunnen aanbieden aan bezoekers van de Koningsdag. Bij vertrek moeten de overgebleven spullen en de plek opgeruimd achtergelaten worden. Bij deelname wordt een borg van 10 euro gevraagd. Dit bedrag wordt teruggegeven als de plek tussen 14.00 uur en 16.00 uur schoon wordt opgeleverd.

Inschrijven

Kijk voor meer informatie en voorwaarden op de website van Winkelcentrum Dukenburg. Inschrijven voor deze markt is mogelijk via deze link. Het is een rommelmarkt alléén voor kinderen, de organisatie weert handelaren en volwassen verkopers op deze rommelmarkt. Wel kan een ouder een kind begeleiden en hen helpen op deze markt. Voorwaarde is dat er te allen tijde een kind achter de ‘kraam’ staat. Verkoop of meebrengen van dieren is verboden.


Dit bericht delen:

Advertenties