Win de sleutel voor één dag voor de Stadsschouwburg of De Vereeniging

Van onze redactie
4 maart 2020
Het bestuur van de Stadsschouwburg en concertgebouwgebouw De Vereeniging stelt beide gebouwen één dag gratis ter beschikking aan een organisatie, groepering of persoon die een origineel plan in een van beide gebouwen wil realiseren.
Het concept ‘Win de sleutel’ leverde al grandioze happenings op zoals de ’24 uur van Nijmegen’, ‘Balans’, en ‘Flex to the Max’. Wegens het succes van de afgelopen jaren wordt voor komend seizoen naast de Stadsschouwburg ook concertgebouw De Vereeniging als locatie toegevoegd.

Het bestuur doet een oproep voor originele en ludieke plannen voor activiteiten die nog niet eerder in de Stadsschouwburg óf De Vereeniging te beleven waren en waar deze gebouwen het perfecte podium voor hebben.

Elk plan, hoe gek dan ook, kan ingediend worden. In zo’n plan moeten de onderdelen programma, begroting, planning en marketing opgenomen zijn. Uit de ingediende plannen wordt een eerste selectie gemaakt. Deze mensen mogen hun plan komen presenteren tijdens een programmapitch.

Plannen mogen worden ingediend voor zowel De Vereeniging als de schouwburg. Plannen kunnen worden gemaild naar marketing@sedv.nl


Dit bericht delen:

Advertenties