Politie onderzoekt steekincident Molenstraat

Lars Schwachöfer
1 maart 2020
Vanmorgen vond omstreeks vijf uur een steekincident plaats in de Molenstraat. Een 19-jarige man raakte gewond.
Een groep jongeren liep ter hoogte van de Eerste Walstraat over de Molenstraat, toen een onbekende man door het groepje liep. De man botste tegen een man in het groepje aan, waarna een ruzie ontstond. De mannen werden uit elkaar gehaald door enkele jongeren uit de groep en de onbekende man liep weg via de Eerste Walstraat.

Een woordvoerder van de politie vertelt dat toen de groep bij de bloemenkiosk aan de Molenstraat stond, de onbekende man terugkwam. Hij zocht opnieuw de confrontatie met de man in de groep, maar vertrok na een kort handgemeen. De vrienden van de man merkten vervolgens bloed op de kleding van hun vriend op. Hij bleek door de onbekende man neergestoken te zijn.

Meerdere eenheden van de politie en een ambulance rukten uit naar de Molenstraat. Het slachtoffer is met meerdere steekwonden per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De politie zette de omgeving af en stelde sporen veilig. De verdachte werd niet meer aangetroffen. De Forensische Opsporing doet sporenonderzoek en nam monsters van bloed.

De woordvoerder van de politie laat weten dat ze nog geen duidelijk signalement van de verdachte hebben. Mogelijk raakte ook hij gewond. Het slachtoffer is aanspreekbaar en wordt op een later tijdstip verhoord. Getuigen of mensen die meer weten over de verdachte worden gevraagd contact op te nemen met de politie. Dat kan telefonisch via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

 

Dit bericht delen:

Advertenties