Muzikale en literaire bonte avond in Club Trianon Nijmegen

Van onze redactie
3 maart 2020
Land van Taal & Waal is maandelijkse muzikale, literaire bonte avond in het Trianon. Tijdens deze avonden ontmoeten schrijvers, dichters, wetenschappers, zangers, rappers en andere kunstenaars elkaar. De verbindende factor is telkens de Nederlandse taal. In deze editie is het thema 'Het leven in het dorp en in de stad'.
Bloedeigen Hollandse liedjes worden afgewisseld met literaire en wetenschappelijke voordrachten uit eigen werk. Storende factor in deze is gastheer Marcel Rözer, die te pas en te onpas de kunstenaars het hemd van het lijf vraagt. Muzikale gastheer is de Nijmeegse zanger Dirk-Wim in ‘t Hof, hij zorgt voor de muzikale omlijsting van het Land van Taal & Waal. Vaak worden de lyrische mogelijkheden van onze taal schromelijk onderschat. Het Nederlands zingt even goed als een andere taal. Een lied heeft zoveel meer kracht en verbeelding als het in je moerstaal wordt gezongen.

Informatie

Donderdag 26 maart in Club Trianon Nijmegen aan de Berg en Dalseweg 33. Het thema is deze editie ‘Dorp en Stad’ en de entree bedraagt 5,00. Aanvang 20.30 uur, zaal open 20.00 uur. Meer informatie is te lezen op de website van Trianon.

 


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen