SLIMspitsen-deelnemers gehuldigd door wethouder

Van onze redactie
3 maart 2020
Omdat de 100.00ste spitsmijding in februari werd gemaakt, huldigde wethouder Tiemens vandaag drie SLIMspitsen-deelnemers om deze mijlpaal te vieren. Met een prachtig uitzicht op de Waalbrug werden de drie deelnemers gehuldigd bij De Bastei.
De deelnemer die de 100.000e mijding maakte, de deelnemer die vanaf het begin al een trouwe deelnemer is en actief meedoet aan het programma en de deelnemer die de SLIMme sprint-challenge voltooide, ontvingen een eretitel en een bijzondere onderscheiding.

Michiel Boudewijn maakte de 100.000e mijding, Kas Kluitman is de gelukkige winnaar van de loyaliteitsbeloning en Jolien van Geffen heeft de SLIMme sprint challenge voltooid.

Kas fietst dagelijks van Westervoort naar Nijmegen: 'Het SLIMspitsenproject motiveert mij om op een andere manier naar mijn werk te gaan. Aan de competitie doe ik fanatiek mee. Ook heb ik een nieuwe fiets gekocht en ik ga de auto zeker niet meer pakken!'

Alle deelnemers binnen het project maakten kans op één van de 3 eretitels en een bijzondere onderscheiding. De SLIMme sprint-challenge was een kortlopende wedstrijd binnen het programma. Iedere deelnemer die sinds de start van de challenge op 10 februari tot 24 februari nog 4 keer de Waalbrug in de avondspits meed, maakte kans op deze onderscheiding.

Succesvolle campagne

De campagne SLIMspitsen die ervoor moet zorgen dat automobilisten in de spits de Waalbrug in Nijmegen mijden, is een succes. Nadat de campagne op 4 april 2019 van start ging, is vorige week de 100.000e mijding gemaakt. Gemeente Nijmegen roept mensen met de campagne op om de spits te mijden. Dat kan door buiten de spits te rijden, te fietsen, de e-bike te pakken of door thuis te werken.

 


Dit bericht delen:

Advertenties