[Winactie] Verhalen over Vierdaagse gezocht voor boek

Van onze redactie
26 februari 2020
Na het succes van de eerste Vierdaagse-verhalenbundel in 2018 genaamd 'De vriendelijkste marathon ter wereld', besloot de uitgever vorig jaar een tweede editie te lanceren. Ook deze editie mocht rekenen op veel positieve reacties en het besluit om een derde editie uit te geven, was dan ook snel genomen. Dit jaar verschijnt dus het derde deel van 'De vriendelijkste marathon ter wereld'.
Het unieke van de verhalenbundel is dat iedereen een verhaal kan insturen, zolang het maar iets met de Vierdaagse te maken heeft. De uitgever biedt een helpende hand en verwacht niet alleen verhalen van volleerde schrijvers. Sowieso worden alle verhalen gecorrigeerd, dus ook taalkundig hoeft het niet helemaal perfect te zijn. Uiteindelijk gaat het om de verhalen en die moeten verteld worden.

Alle verhalen welkom

Intussen hebben zich al een tiental nieuwe schrijvers aangemeld om een bijdrage te leveren aan de nieuwe bundel van 2020, maar de uitgever wil graag nog meer verhalen plaatsen. Alle verhalen zijn welkom, die mogen kort of lang zijn, zolang de verhalen maar op de een of andere manier verbonden zijn met de Nijmeegse Vierdaagse. Verhalen, tot maximaal 40 pagina’s, kunnen tot 1 april 2020 per mail worden opgestuurd naar: nvanmarsbergen@uitgeverij-logikos.nl.

Meer informatie is te vinden op de website van Uitgeverij Logikos.

Winactie

Maak via de Facebookpagina van Nieuws uit Nijmegen kans op één van de 2 gratis exemplaren van de nieuwe Vierdaagse-verhalenbundel ‘De vriendelijkste marathon ter wereld’. Hoe doe je mee? Tag mensen die een leuk verhaal zouden kunnen schrijven of die je een gratis exemplaar van de nieuwe bundel gunt. Je mag natuurlijk ook jezelf noemen! De winnaars worden woensdag 5 maart om 19.00 uur bij het bericht op Facebook bekendgemaakt.


Dit bericht delen:

Advertenties