[Winactie]Het nieuwe LGBTQ-festival van Oost-Nederland: Honey Honey

Van onze redactie
24 februari 2020
Het oosten van 't land kleurt roze, rood, oranje, geel, groen, blauw en paars. Honey Honey 'The Festival' doet zijn intrede. Inspelend op het belang van seksuele vrijheid en de groeiende behoefte aan zelfexpressie, creëert het kersverse multidisciplinaire muziekfestival een veilige thuishaven voor iedereen. Honey Honey 'The Festival' vindt zaterdag 30 mei plaats op een nieuwe spannende plek op het Vasim-terrein.
Jezelf zijn en samen op uitzinnige wijze diversiteit vieren: dat is waar Honey Honey voor staat. De organisatie zet in het Pinksterweekend een breed extravagant programma neer met dj’s en live acts, van urban tot house en disco, samengesteld door kopstukken uit de LGBTQ-scene. Er komen meerdere podia met niet alleen muziek maar ook bonte live-performances en verrassende initiatieven van lokale collectieven. Het gehele programma wordt binnenkort bekendgemaakt.

Voorproefje

In 2019 kreeg men al een voorproefje van Honey Honey op de Smkmrkt tijdens de traditionele Roze Woensdag van de Vierdaagsefeesten. Op zaterdag 30 mei 2020 wordt hier vervolg aan gegeven met de eerste festivaleditie op een gloednieuwe locatie die binnenkort haar deuren opent op het industriële Vasim-terrein. Deze inspirerende plek vormt de ideale omlijsting voor dit nieuwe initiatief.

Informatie

De voorverkoop van Honey Honey ‘The Festival’ start donderdag 27 februari. Tickets zijn hier verkrijgbaar. De laatste nieuwtjes zijn te volgen via de Facebookpagina van Honey Honey.

Winactie

Maak via de Facebookpagina van Nieuws uit Nijmegen 2 keer kans op 2 vrijkaarten voor Honey Honey ‘The Festival’ op 30 mei. Tag iemand met wie jij hier graag heen zou gaan of iemand aan wie je de kaartjes gunt. De twee winnaars worden woensdag 4 maart om 19.00 uur bij het bericht op Facebook bekendgemaakt.


Dit bericht delen:

Advertenties