Bibliotheek biedt gratis hulp bij belastingaangifte

Van onze redactie
20 februari 2020
De aangifte voor de inkomstenbelasting komt er weer aan. Voor mensen die het lastig vinden om de belastingaangifte online te doen, vinden in Bibliotheek De Mariënburg, Zwanenveld en Hatert in maart vijf gratis spreekuren plaats over de online belastingaangifte.
Tijdens het spreekuur ‘Online belastingaangifte doen – Hoe werkt dat?’ zitten maatschappelijke dienstverleners klaar om vragen te beantwoorden. De medewerkers helpen deelnemers om thuis zelf verder aan de slag te gaan. De computers in de bibliotheek mogen gebruikt worden om zelf gratis en veilig de aangifte te doen of een toeslag aan te vragen.

Informatie

De belastingspreekuren in Bibliotheek De Mariënburg vinden plaats op donderdag 5, 12 en 19 maart van 10.00 tot 12.00 uur. In Bibliotheek Zwanenveld op woensdag 4 maart tussen 10.00 en 12.00 uur. Op maandag 2 maart van 13.00 tot 15.00 uur vindt het belastingspreekuur plaats in Bibliotheek Hatert. Graag van tevoren aanmelden in de bibliotheek of door een mailtje te sturen naar respectievelijk marienburg@obgz.nl, zwanenveld@obgz.nl of hatert@obgz.nl.

Digitaal vaardiger worden?

De Bibliotheek Gelderland Zuid organiseert ook de cursussen ‘Klik & Tik’ en ‘Werken met de digitale overheid’ voor mensen die (beter) met de computer willen leren omgaan. Meer informatie is te vinden op de website van Bibliotheek Gelderland Zuid of in de bibliotheek.

 

 


Dit bericht delen:

Advertenties