[Winactie] Première nieuwste James Bond-film om 0:07 uur

Van onze redactie
15 februari 2020
In de nacht van woensdag 1 april op donderdag 2 april kunnen de echte James Bond-fans als eerste terecht bij Pathé Nijmegen. Stipt om 0.07 uur start de première van de spectaculaire actiefilm No Time To Die. Pathé Nijmegen geeft als enige in Nijmegen de die-hard-fans de kans om de film zo vroeg mogelijk te zien.

Bond-fans kunnen ’s nachts hun hart ophalen in zaal 1 waar ze kunnen genieten van de film met het beste beeld en geluid: Dolby Atmos en combinatie met 3D laserprojectie op een van de grootste filmdoeken van Nederland. Het is voor het eerst dat een Bond film in 3D uitgebracht wordt. Voor meer actie kunnen bezoekers op hetzelfde tijdstip terecht in zaal 8, waar het spectaculaire 4DX voor een sensationele beleving zal zorgen. Ook wordt de 2D versie om 0.07 uur aangeboden.

Uniek in wijde omgeving

‘Onze gasten kunnen kiezen uit allerlei filmbelevingen. Van perfect beeld en geluid in 2D, haardscherpe 3D laserprojectie met Dolby Atmos geluid tot een heuse attractie als 4DX. Pathé Nijmegen heeft het allemaal in huis en is daarmee uniek in de wijde omgeving’, aldus Peter van der Schans, Manager Theatre van Pathé Nijmegen.

Thema-avond

Iedereen die liever op een iets gebruikelijker tijdstip naar de film gaat, is natuurlijk vanaf 2 april van harte welkom. Op de avond van 2 april zal een speciale thema-avond plaatsvinden, in het teken van James Bond, inclusief hapjes, drankjes en aankleding. Meer informatie is te vinden op de website van Pathé Nijmegen. Pathé Nijmegen is gevestigd op de Willem van Arenbergstraat 4. De laatste nieuwtjes zijn ook via de Facebookpagina van Pathé Nijmegen te volgen.

Winactie

Maak via de Facebookpagina van Nieuws uit Nijmegen 5 keer kans op 2 vrijkaarten voor deze nachtelijke première op 1 april (dit is geen grapje!). Tag iemand met wie je deze film graag zou willen gaan zien of tag echte James Bondfans aan wie je de kaartjes gunt. De winnaars worden maandag 24 februari om 19.00 uur bij het bericht op Facebook bekendgemaakt.


Dit bericht delen:

Advertenties