Pizzeria aan Molenweg overvallen

Lars Schwachöfer Dinsdag 11 Februari 2020

Vanavond is omstreeks half tien New York Pizza aan de Molenweg overvallen. De dader is gevlucht.

Omstreeks half tien kwam een gemaskerde man de pizzeria binnen. Hierbij bedreigde hij het personeel met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp. Na een greep in de kassa ging de man er met onbekende buit via de Fuchsiastraat vandoor. Agenten zochten in de omgeving naar de dader. Andere agenten spraken met de medewerkers en klanten van de pizzeria.

Agenten maken naar aanleiding van getuigenverklaringen een signalement van de dader op. Een signalement is op dit moment nog niet bekend. Niemand raakte gewond. Getuigen van de overval of mensen die meer weten over de dader worden verzocht contact op te nemen met de politie. Dit kan telefonisch via 0900-8844, Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000 of via het contactformulier van de politie.

Eerder vanavond kreeg de politie ook al een melding van een overval, deze zou plaatsvinden aan de Tarweweg. Hierbij werd ook een politiehelikopter ingezet. De melding aan de Tarweweg bleek een loze melding.

Update: De politie maakte woensdagochtend een signalement van de dader bekend. Het betreft een man met een normaal postuur van ongeveer 1,75 meter lang. Hij droeg donkere kleding en groene schoenen van het merk Fila. Op zijn jas zaten opvallende witte accenten. Hij had zijn gezicht bedenkt met een muts. De man sprak accentloos Nederlands. Het is nog onbekend of de dader alleen was, of dat hij buiten ook anderen op de uitkijk had staan.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.