Heyendaalseweg afgesloten na aanrijding

Lars Schwachöfer Maandag 10 Februari 2020
Vanmiddag vond omstreeks 1 uur een aanrijding plaats op de Heyendaalseweg. De weg was langere tijd afgesloten voor verkeer.

Een bestuurder van een bestelbus reed vanaf de Kwekerijweg de Heyendaalseweg op. Hierbij reed hij een scooter op de Heyendaalseweg aan. De scooter belandde onder de voorzijde van de bestelbus. De scooterrijder kwam enkele meters verder op het wegdek terecht. Hij raakte ernstig gewond en is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

De bestuurder van de bestelbus kwam met de schrik vrij. De politie sloot de weg ter hoogte van de Kwekerijweg en Houtlaan af. Verkeer vanuit het centrum moest omdraaien. Verkeer vanuit de richting van de Scheidingsweg werd naar de Kwekerijweg geleid. De afdeling Verkeers Ongevallenanalyse deed ter plaatse onderzoek naar de toedracht van het ongeval. De weg werd even voor drie uur weer vrijgegeven voor verkeer. Een berger sleepte de scooter weg.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.