Gewonde bij steekincident in Meijhorst

Lars Schwachöfer Maandag 10 Februari 2020

Gisteravond vond omstreeks elf uur een steekincident plaats in de flat Boetbergen 2, aan de 63e straat van de Meijhorst. Een man raakte ernstig gewond.

Omstreeks elf uur werd een man neergestoken in een appartement op de 8e verdieping van de flat Boetbergen 2 in de Meijhorst. De man is al bloedend met de lift naar beneden gegaan en liep ongeveer 250 meter over straat, tot hij aankwam bij de flat Snouckaert aan de 12e straat van Tolhuis. Hier belde hij aan, ging met de lift naar de eerste verdieping en riep om hulp. Twee bewoners van de flat vingen de man op, stelpten het bloeden en belden de hulpdiensten.

Meerdere eenheden van de politie en twee ambulances kwamen ter plaatse. De man is met een steekwond per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Agenten spraken met getuigen en volgden een bloedspoor dat de gewonde man achter had gelaten. Dit leidde de agenten naar Boetbergen 2 aan de 63e straat van de Meijhorst. De bewoner van een appartement waar het steekincident vermoedelijk had plaatsgevonden, omdat het bloedspoor hiernaar toe leidde, werd volgens een buurtbewoner aangehouden. De sporen in beide flats werden afgezet.

De Forensische Opsporing van de politie deed sporenonderzoek in beide flats en een appartement van Boetbergen 2. Over de toedracht van het incident kan de politie nog geen uitspraak doen. De recherche doet onderzoek.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.