Brommer afgebrand aan Floraweg

Lars Schwachöfer Zaterdag 08 Februari 2020

Vanmiddag brandde omstreeks half vijf een brommer af aan de Floraweg. Een buurtbewoner bluste de brand.

Een vrouw reed met haar kinderen in de auto over de Floraweg, toen een van de kinderen haar erop wees dat ze iets in een steeg in brand zag staan. De vrouw reed terug naar de steeg, waar een brommer tegen een muur in brand stond. Een buurtbewoner bluste de brand met een handblusser.
 
De brandweer controleerde de brommer en de muur. De brand was geblust, maar de brommer brandde volledig af. De muur liep roetschade op. De politie sprak met een getuige, die eerder twee jongens van ongeveer tien jaar oud bij de brommer had gezien. Bij het wrak werden enkele lucifers aangetroffen. Op de brommer zat geen kentekenplaat. Agenten noteerden het framenummer en belden de gemeente. Het wrak wordt later door Dar opgehaald.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 0624322422. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.