Auto vliegt uit de bocht aan Kanaalstraat

Lars Schwachöfer Zaterdag 08 Februari 2020

Vannacht vond omstreeks drie uur een ongeval plaats in de Kanaalstraat. Een auto vloog uit de bocht.

Surveillerende agenten reden door de Kanaalstraat, toen ze in de bocht naar de Mercuriusstraat een voertuig van Dar zagen staan. De medewerker van Dar belde net naar 112 toen de agenten aan kwamen rijden. Vanuit een greppel in de bocht van de Mercuriusstraat en Kanaalstraat zagen de agenten vier jongens de straat op klimmen. De jongens waren met hun auto vanaf de Mercuriusstraat uit de bocht gevlogen.

De auto belandde in een greppel en raakte een lantaarnpaal. Ambulancepersoneel controleerde de inzittenden van de auto. Een van de inzittenden had vermoedelijk zijn been gebroken. Zijn been werd gespalkt en hij is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De bestuurder liep letsel aan zijn pols op, maar hoefde niet direct naar het ziekenhuis.

Een berger takelde de auto uit de greppel en sleepte het voertuig weg. De auto raakte total-loss bij het ongeval. De gemeente zal de lantaarnpaal op een later tijdstip vervangen.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 0624322422. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.