Politie zoekt getuigen poging doodslag Karrengas

Lars Schwachöfer Dinsdag 04 Februari 2020

De politie zoekt getuigen van een poging tot doodslag of moord afgelopen zaterdagavond 1 februari. Het incident vond om kwart voor zeven plaats.

Omstreeks kwart voor zeven werd een scooterrijder aangereden door een plots optrekkende donkere auto. De scooterrijder kwam voor de auto ten val bij de aanrijding. De bestuurder van de auto probeerde om de gevallen scooterrijder heen te rijden, waarna de scooterrijder voor de auto ging staan. De bestuurder van de auto begon te schelden en stopte, maar vervolgens reed hij de scooterrijder nogmaals aan, waardoor deze op de motorkap belandde.

Na enkele meters rijden viel de scooterrijder van de motorkap van de auto af. De auto reed door. Agenten spraken met de scooterrijder en getuigen en noteerden de verklaringen en een mogelijk kenteken van de auto. De politie zocht direct in de omgeving naar de auto. Deze werd niet meer aangetroffen.

De scooterrijder raakte lichtgewond bij de aanrijding. De politie neemt de zaak hoog op en behandelt de zaak als poging tot moord of doodslag. De politie plaatste op Facebook een getuigenoproep en komt graag in contact met getuigen of mensen die meer weten over de doorgereden bestuurder. Dat kan telefonisch via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Vermeld hierbij het procesnummer 2020050568.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 0624322422. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.