Kind lichtgewond na botsing op Bosduifstraat

Lars Schwachöfer Maandag 03 Februari 2020

Vanmiddag vond omstreeks half vijf een ongeval plaats in de Bosduifstraat. Een kind raakte lichtgewond.

Een vrouw reed met haar twee kinderen in de auto vanaf de Korhoenstraat de Bosduifstraat in. Daarbij botste ze frontaal op een tegemoetkomende auto. Een kind op de bijrijdersstoel botste met het hoofd tegen de voorruit van de auto. Ambulancepersoneel heeft het kind ter controle naar het ziekenhuis vervoerd.
 
De voertuigen liepen lichte schade op. Agenten hielpen de beide bestuurders met het invullen van de schadeformulieren. De vrouw wilde met haar andere kind achter de ambulance aanrijden naar het ziekenhuis, maar haar auto startte niet meer. Agenten probeerden de auto nog aan te duwen, maar ook dit werkte niet. De agenten brachten de vrouw en haar kind naar het ziekenhuis.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 0624322422. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.