Neerbosscheweg afgesloten na ernstig ongeval

Lars Schwachöfer Zaterdag 01 Februari 2020

Vanavond vond omstreeks half tien een aanrijding plaats op het Nelson Mandelaplein. Verkeer richting het Gaziantepplein werd omgeleid.

De bestuurder van een auto reed op de Graafseweg, uit de richting van het centrum. Een andere bestuurster reed met haar auto op de Neerbosscheweg, richting het Gaziantepplein. De bestuurder op de Graafseweg reed door nog onbekende oorzaak tegen de zijkant van de auto van de vrouw. De auto van de vrouw belandde op de kop. Meerdere hulpdiensten rukten uit naar de aanrijding. Het verkeer werd om de ongevalslocatie geleid. Verkeer op de Neerbosscheweg richting het Gaziantepplein moest omrijden.

Terwijl ambulancepersoneel de vrouw behandelde, hielden brandweermensen een scherm omhoog om het zicht aan omstanders te ontnemen. De vrouw hoefde uiteindelijk niet mee naar het ziekenhuis. Ze is opgevangen door de politie. De brandweer takelde de auto rechtop. Een berger sleepte beide voertuigen weg. Dar reinigde het wegdek. Omstreeks tien uur werd de weg weer vrijgegeven voor verkeer.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 0624322422. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.