Scooterrijder gewond door botsing op Sint Annastraat

Waldie Rutten / 112Nijmegennieuws Zaterdag 01 Februari 2020

Vanmiddag vond omstreeks drie uur een aanrijding plaats op de Sint Annastraat. Een scooterrijder raakte gewond.

Een scooterrijder reed op het fietspad aan de Sint Annastraat. De bestuurder van een auto reed vanaf de Slotemaker de Bruïneweg de Sint Annastraat op. De scooterrijder kon de auto niet ontwijken en reed tegen de zijkant van de auto en kwam ten val. De scooterrijder is met onbekende verwondingen per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Een gealarmeerde traumahelikopter hoefde niet te landen.

De politie laat weten dat een van de betrokkenen door rood is gereden. Hier wordt onderzoek naar gedaan. De Slotemaker de Bruïneweg was tijdelijk afgesloten vanwege spooronderzoek.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 0624322422. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.