Politie onderzoekt schietincident Heseveld

Van onze redactie
1 februari 2020
Vanmorgen vond omstreeks half vijf een schietincident op de kruising van de Klimopstraat en de Duindoornstraat plaats. De politie heeft twee mannen aangehouden.
Getuigen zagen dat drie mannen bij een auto benaderd werden door een groepje mannen. Er ontstond een vechtpartij en er klonk een schot. De groep mannen ging ervandoor, terwijl een van het drietal naast de auto in elkaar zakte. De politie reageerde met meerdere eenheden op de melding van het schietincident. Het drietal vertrok in de auto voordat de politie ter plaatse kwam.

Agenten zetten de straat af om sporen veilig te stellen en spraken met getuigen. Het slachtoffer werd kort na het schietincident door de twee andere mannen binnengebracht bij het ziekenhuis. De mannen, van 27 en 29 jaar oud, zijn aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Wat hun relatie met het slachtoffer is én hun rol in de gebeurtenissen vannacht wordt nu onderzocht. Zo ook wat de aanleiding is geweest en wie de andere personen zijn die vannacht bij het incident aanwezig waren.

De forensische recherche deed vanmorgen sporenonderzoek in de straat, hierbij werden ook speurhonden ingezet. Agenten doen momenteel buurtonderzoek en spreken met getuigen. Getuigen van het schietincident die nog niet gesproken hebben met de politie wordt verzocht telefonisch contact op te nemen. Dat kan via 0900-8844.

Dit bericht delen:

Advertenties