Winkelcentrum Dukenburg introduceert de Kids Club

Van onze redactie
1 februari 2020
Vanaf woensdag 5 februari organiseert Winkelcentrum Dukenburg de eerste Kids Club. Marije en haar assistenten staan elke eerste woensdag van de maand vanaf 13.30 tot 16.30 uur voor de kids klaar op het plein bij Etos. Deelname is gratis.
De Dukenburg Kids Club is voor alle kinderen die het leuk vinden om samen te knippen, plakken en kleuren. Er is iedere maand een ander thema en de deelnemende kids gaan altijd met iets leuks naar huis.

Naast het knutselen mogen de aanwezige kinderen zichzelf ook laten omtoveren bij de schminktafel.

Valentijn Gift Party Spel

In de aanloop naar Valentijnsdag worden ook de wat oudere bezoekers niet vergeten. Onder het motto Speel & Win wordt op zaterdag 8 februari tussen 11.00 en 15.00 uur op het plein bij Etos het Valentijn Gift Party spel gespeeld. Op vertoon van een kassabon van één van de ondernemers uit het winkelcentrum kan er meegespeeld worden.

De trekkingen zijn om 12.00 - 13.00 - 14.00 en 15.00 uur. Ieder uur worden er maar liefst 10 prijswinnaars bekend gemaakt. Om 15.00 uur wordt de Valentijn Gift Party afgesloten met de trekking van een méga hoofdprijs.

Play-Doh Event

De kinderen zijn weer aan de beurt op zaterdag 14 maart. Dan vindt op het plein bij de Hema het Play-Doh Event inclusief een heuse Meet & Greet met Doh-Doh plaats.

Kinderen vanaf 3 jaar mogen gezellig komen knutselen met klei. Als ze willen mogen ze hun creaties meenemen. Bovendien krijgen de kids na afloop ook nog gratis een potje Play-Doh klei mee naar huis.

De tijden van Meet & Greet zijn om 13.30 – 14.30 en 15.30 uur.

Kijk voor meer informatie op de website van Winkelcentrum Dukekburg.

 .


Dit bericht delen:

Advertenties