Nijmeegse Cheyenne Huurman finaliste Miss Beauty of Gelderland

Karel Hermsen
31 januari 2020
Zaterdag 28 maart vindt in Theater Hanzehof in Zutphen de verkiezing plaats van Miss Beauty of Gelderland 2020. De Nijmeegse Cheyenne Huurman heeft de voorselectie voor deze finale gehaald en hoopt op een plaats op het erepodium.

Er zijn 2 categorieën. De eerste categorie Teens is voor meiden van 15 tot en met 18 jaar. De tweede voor Beauties staat open voor de leeftijdscategorie van 19 tot en 27 jaar. Per provinciale verkiezing worden er dan 1 Teen en 2 Beauties gekozen die door mogen naar de finale.

Miss Beauty of the Netherlands staat voor de krachtige jonge vrouw die straalt van binnen en daardoor ook van buiten.

Zo`n stralende jonge vrouw is de spontane 22-jarige Cheyenne Huurman zeer zeker. Mensen die haar van dichtbij kennen, typeren haar ook als vriendelijk, sociaal en behulpzaam. Zij volgde opleidingen als kapster en visagiste en is in het dagelijks leven medewerker in een parfumeriezaak.

Voor Cheyenne komt een lang gekoesterde meisjesdroom langzaam uit.

Cheyenne heeft in de Miss Beauty of Gelderland de eerste hordes genomen en is samen met 18 andere beauties uit een groep van ruim 150 deelnemers doorgedrongen tot de finale. De organisatie stelt geen eisen met betrekking tot lengte of maten. Een echte Miss Beauty of the Netherlands heeft het totale pakket: een mooie uitstraling én een goed stel hersens. Volgens Cheyenne word je goed voorbereid en begeleid bij het klaarstomen voor de finale op 28 maart.

Goede Doel

Alle deelnemers aan Miss Beauty of the Netherlands 2020 kunnen zich inzetten voor het goede doel. Voor de derde keer op rij is dat dit jaar weer de Linda Foundation die zich in Nederland inzet voor ouders met kinderen die in financiële nood verkeren. De Linda Foundation ondersteunt deze gezinnen door middel van cadeaubonnen.

Cheyenne: 'Ik vertegenwoordig de regio Gelderland en probeer zoveel mogelijk donateurs te vinden. Het volledige bedrag dat opgehaald wordt, gaat naar de gezinnen. Mijn doel was 200 euro bij elkaar te halen en dat bedrag was boven mijn verwachtingen binnen een dag bereikt. Natuurlijk is elke bijdrage meer dan welkom. Miss Beauty of the Netherlands heeft als doel bij de grote finale 75.000 euro aan de Linda Foundation te kunnen overhandigen.'

Cheyenne hoopt natuurlijk dat ze na 28 maart verder mag. Nieuws uit Nijmegen zal haar stappen op de voet blijven volgen.

Bezoek de website voor verdere informatie en financiële ondersteuning.

 

 


Dit bericht delen:

Advertenties